KADROMUZ

MUSTAFA TURAN - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında Adıyaman ili Besni ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Besni´de tamamladıktan sonra sırasıyla Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro Bölümü, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü, yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır. 1998 yılında Şahinbey ilçesi Nesrin-Mehmet Abar İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2005 yılında yapılan sınavı kazanarak Şahinbey İlçesi Yunus Emre İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup 2014 yılında zorunlu rotasyonla Şehitkamil İlçesi Adnan A.Ş. İlköğretim Okuluna tayin olarak Müdür Yardımcılığı görevine devam etmiştir. 2015 yılında yapılan sınav sonucunda Mehmet Ali Eruslu Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak atanmıştır. 2016 yılı Temmuz ayında ise okulumuzda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Müdürümüz evli ve 3 çocuk babasıdır.

E-Posta